Faq

Graag vragen we om zo dicht mogelijk bij het uur van je afspraak aan te komen. Op die manier hoeven jullie niet lang te wachten, en geeft het ons de kans om de voorafgaande sessie in alle rust af te ronden.

In de straat van de babyspa zijn er enkele parkeerplaasten, maar wil je zeker zijn van een plaatsje (aangezien de straat eenrichting is) dan kan je ook parkeren op volgende parkingen die zich op wandelafstand bevinden van de babyspa:

Parking Watt (Nieuwewandeling)

Parking Karmelieten (Burgstraat)

Parking Ramen

Komen naar de babyspa is voor je baby naast ontspannen ook heel intensief. Het is daarom belangrijk dat hun buikje goed gevuld is voor de sessie en ze zo kort mogelijk ervoor ook wat hebben kunnen slapen.

Je hoeft daarnaast niets extra mee te nemen. Gewoon de gebruikelijke verzorgingstas is voldoende. Wij voorzien al het nodige (zwemluiers, handdoeken, …).

Omdat een sessie hydrotherapie en/of babymassage veel voordelen heeft is het positief om op regelmatige basis langs te komen. Het is leuk om te zien dat je kindje steeds verder groeit en ontwikkelt in het water of hoe je baby steeds meer vertrouwd raakt met de babymassage en hoe ook hun uithouding vergroot. Ze gaan steeds vertrouwder zijn waardoor het relaxerende effect gestimuleerd wordt. Daarnaast stimuleert het je baby ook op motorisch vlak en kan het ook enkele typische babyklachten ondersteunen.

We raden aan om niet langs te komen wanneer je baby minder dan 24u geleden gevaccineerd is.

Wanneer je kindje ziek is (overgeven, koorts, …) is het beter om op een ander moment langs te komen in de babyspa. Aarzel dus niet om ons te contacteren bij ziekte, dan kijken we samen om een nieuwe datum vast te leggen.

Je bent helemaal vrij om zoveel foto’s/video’s te maken als je maar wil. Het is natuurlijk heel leuk om deze herinneringen op beeld vast te leggen!

Vergeet natuurlijk niet om zeker te genieten van de rust en je baby, want daar draait het natuurlijk allemaal om.

Betalen bij ons gebeurt ter plaatse met Payconiq of cash.

We willen ieder gezin voor zichzelf laten uitmaken met hoeveel personen jullie graag komen. Wel geven we graag mee dat een bezoek aan onze babyspa helemaal in het teken staat van een intiem moment vol rust en ontspanning. Wij raden dus aan om ervoor te zorgen dat het niet té druk wordt voor je baby en het aantal personen dus te beperken.

Je bent welkom in onze babyspa vanaf je baby 14 dagen jong is (als het naveltje volledig genezen is) tot de leeftijd van 18 maanden.

De duurtijd van zowel de babymassage als de hydrotherapie is maximum 25 minuten en is afhankelijk van de leeftijd en de reactie van jouw baby hierop. Want niet elke baby geeft zich gelijk over aan een massage. Daarom vinden wij het belangrijk dat we echt inspelen op hoe je baby zich voelt tijdens de massage en/of hydrotherapie.