Onze behandelingen

Babymassage – €35

Bij ons kan je terecht met je baby vanaf deze 14 dagen jong is voor een uniek en intiem moment met je baby. Laat je baby volledig tot rust komen tijdens deze ontspannende shantala babymassage en voel hoe ook jullie hierdoor volledig tot rust komen. Naast het ontspannende effect zijn er ook tal van andere voordelen.

Babymassage is aanbevolen omdat het:

  • Kan helpen om de baby gerust te stellen en te ontspannen, dit kan gunstig zijn voor baby’s die onrustig zijn en/of huilbaby’s.
  • Een warme en intense manier is om al heel vroeg na de geboorte vorm te geven aan de verbondenheid met je baby
  • Een positieve manier van communicatie is met je kind
  • De basis van het vertrouwen versterkt
babyspa_gent_cadeautip_babyborrel_geboorte_hydrotherapie_babymassage
babyspa_gent_hydrotherapie_baby_reflux_krampen_neckfloat_wellness

Hydrotherapie – €35

Je 2 weken (wanneer het naveltje genezen is) tot 18 maanden oude baby krijgt bij ons in een warme, huiselijke sfeer hydrotherapie. We verwennen de baby met een badje met lichte bubbels waarin het 10 tot maximum 25 minuten kan ‘floaten’ of dobberen door het gebruik van drijfringen. Dit in gezuiverd, chloorvrij water dat verwarmd wordt naar een aangename temperatuur voor optimaal babycomfort.

Babymassage + hydrotherapie​ – €65

Je baby kan ondertussen al minstens een uurtje wakker zijn en is helemaal klaar om volledig verwent te worden. Eerst mag je baby in de babyjacuzzi met lichte bubbels waarna er aansluitend een heerlijk ontspannende babymassage volgt.

Naast het ontspannen is de babyspa ook heel intensief voor je baby. Het daarom belangrijk dat je kindje (min. 30 minuten) voor de sessie gegeten heeft en zo kort mogelijk ervoor wat heeft kunnen slapen. Zo creëren we de beste omstandigheden en is er het meeste kans dat de uithouding van jouw baby het grootst is en hij/zij zo optimaal kan genieten.

Naast de gebruikelijke verzorgingstas hoeven jullie niets extra mee te brengen. Wij voorzien al het nodige (zwemluiers, handdoeken, …).

Bekijk alle voordelen en extra informatie over babymassage en hydrotherapie bij ‘behandelingen’

Voor alle vragen die nu alvast bij je opkomen, neem een kijkje bij onze ‘veelgestelde vragen’. Wanneer je vragen hebt waarop je daar geen antwoord vindt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren

babyspa_gent_cadeautip_cadeaubon_babyborrel_geboorte_hydrotherapie_babymassage