Onze arrangementen

ARRANGEMENTEN

Samen met mijn zus, van Schoonheidsinstituut Hanne sla ik de handen in elkaar om alle lieve mama’s een welverdiende portie ontspanning te bieden. Jij en je lichaam zijn met iets ongelofelijk mooi bezig of hebben net iets ongelofelijk mooi gedaan. Zowel jij als je baby verdienen het om eens goed in de watten gelegd te worden en dat is precies wat wij gaan doen. Ontdek zeker onze ‘newborn arrangementen’ die met hun uniek concept ontspanning bieden aan mama en baby terwijl hij/zij gewoon de hele tijd lekker dicht bij jou kan blijven. Ons motto luidt als volgt “een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby” en vice versa.

babyspa_gent_coupure_cadeautip_babyshower_geboorte_hydrotherapie_babymassage_arrangement_gelaatsverzorging

Mommy to be arrangementen

Het is nu echt bijna zover, je bent bezig aan de laatste weken van jouw zwangerschap. Een zwangerschap is heel intens en binnenkort kan je je kindje voor het eerst in je armen sluiten. Om jou nog eens goed in de watten te leggen en helemaal klaar te stomen voor de bevalling bieden wij dit ontspannende arrangement aan. Wat helemaal leuk is aan dit arrangement is dat wanneer je kleine baby geboren is, het tijd is om voor het eerst te ervaren hoe je zelf volledig ontspannen wordt door je baby te zien genieten. Maak na je bevalling gebruik van het tweede deel van je arrangement en kom heerlijk genieten in de babyspa.

Mommy to be: basis arrangement € 80

  • Voor de bevalling: spa pedicure (45’)
  • Na de bevalling: Babymassage of Hydrotherapie (25’)

Mommy to be: luxe arrangement €175

  • Voor de bevalling: een gelaatsverzorging, manicure en pedicure. (100’)
  • Na de bevalling: een sessie hydrotherapie met daarop aansluitend de babymassage voor de baby (50’)

Mama & Baby arrangementen

De ‘mama & baby arrangementen’ zijn exclusief voor baby’s vanaf 14 dagen tot 18 maanden oud die al een uurtje wakker kunnen blijven. Met dit unieke concept gaan we nog een stapje verder want hier worden mama en baby verwent. Je start samen met je baby in de babyspa en daarna gaan jullie samen naar Hanne waar je als mama heerlijk verwent kan worden en dit allemaal terwijl je baby de hele tijd lekker dicht bij jou blijft.

Basis arrangement € 135, duurtijd 75 minuten

Eerst wordt je baby in de watten gelegd in de babyspa met een heerlijk ontspannende sessie hydrotherapie of een babymassage. Daarna ga je samen met je kindje naar Hanne waar zij je een verzorgende en relaxerende basis gelaatsverzorging geeft.

Luxe arrangement € 175, duurtijd 115 minuten

Eerst wordt je baby in de watten gelegd met een heerlijk ontspannende sessie hydrotherapie en daarop volgt onze shantala babymassage. Daarna ga je samen met je kindje naar Hanne waar zij voor de mama het ultieme ontspanningsmoment creëert. Zij krijgt een verzorgende en relaxerende luxe gelaatsverzorging. Ontspanning verzekerd!