Babyspa Gent

De meerwaarde van een babyspa

Net gehoord over een babyspa in Gent, maar vraag je je af wat de meerwaarde is? Wel, die vraag stellen ouders zich wel meer. Een babyspa is geweldig fotogeniek, maar heeft ook heel wat andere pluspunten. Voor je naar de babyspa in Gent trekt, zetten we deze graag even voor je op een rijtje.

Baby spa gent

De 4 grote voordelen van een babyspa in Gent

Een babyspa – al dan niet in Gent – is al lang geen hype meer. Heel wat ouders kiezen bewust voor de voordelen die een babyspa biedt. Zo is een babyspa goed voor:

 • De binding tussen ouder en kind

  Tijdens een babyspa in Gent maak je als ouder direct contact met jouw baby. Tijdens de sessie kan jouw baby volledig ontspannen, terwijl jij voor de nodige aanmoedigingen zorgt. Dit bevordert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw baby. Hier pluk je op latere leeftijd de vruchten van.

 • Het stimuleren van de motorische ontwikkeling
  Door een drijfring kan de baby zelfstandig bewegen. Het nekje wordt goed ondersteund, maar voor de rest heeft je baby alle vrijheid. Ideaal om de motorische ontwikkeling te stimuleren. De baby is in de babyspa in Gent gewichtloos, waardoor er geen druk zit op de nek en andere ledematen
 • De longontwikkeling
  De tegendruk van het water zorgt ervoor dat je baby dieper moet in- en uitademen. Dit is goed voor de longontwikkeling. Hoe groter de longen, hoe beter de uithouding.
 • Spijsvertering

  Omdat er tijdens een babyspa in Gent naast de zwembewegingen ook een massage aan te past komt, kunnen krampjes, reflux en constipatie aangepakt worden. Ook het warme water zorgt voor een instant ontspannen gevoel.

Daar komt nog bij dat een babyspa in Gent ook geweldige plaatjes oplevert. De foto’s koester je ongetwijfeld voor jaren en zijn een hit op de social media. Boek je een babyspa in Gent dan word je volledig ontzorgd en in de watten gelegd. Opgeleide medewerksters stellen je gerust en zorgen voor een ervaring die voor herhaling vatbaar is. Een babyspa bezoek in Gent, is een unieke belevenis die bovendien nog betaalbaar is ook. Je kunt het bij een éénmalig bezoek houden, maar er zijn heel wat ouders die meteen een abonnement nemen en zeer geregeld terugkomen.

Babyspa in Gent voor verschillende leeftijden

Wist je dat je baby al na 10 dagen in de babyspa kan. Een babyspa in Gent kan tot ongeveer 1 jaar. Er zijn verschillende spa’s, waardoor een geweldige bad ervaring altijd gegarandeerd is. Weet dat het zwemmen vrij vermoeiend is voor baby’s. Daarom raden we aan baby’s op voorhand goed te laten dutten en tot een uurtje voor de babyspa in Gent te voeden. Wat extra voeding meenemen kan zeker geen kwaad.

Niet twijfelen doen

Hoewel er heel wat geruchten over babyspa’s de ronde doen, heeft de babyspa zijn meerwaarde al lang bewezen. De baby ontspant, de ouders ook, terwijl jullie even een momentje voor jullie zelf hebben. Je kunt als koppel komen, maar net zo goed met vriendinnen. Beschouw het gerust als een momentje weg voor jullie, terwijl alles wordt voorzien. Je moet in principe helemaal niets meenemen naar de babyspa in Gent.

 

Boek vandaag nog je sessie bij babyspa coupure

Zelf de meerwaarde van een babyspa in Gent ervaren? Boek je afspraak en laat je overtuigen. Wij zijn alvast overtuigd van onze aanpak, net als tientallen ouders die al bij ons zijn komen genieten. Wij zorgen telkens opnieuw voor een unieke ervaring en heel wat ouders boeken meteen een volgende afspraak. Kom ontspannen bij ons!